Tiedejulkaisemisen päivät 2020

Tiedejulkaisemisen päivä järjestetään poikkeuksellisesti webinaarina 8.10.2020. Teema on Monimuotoisesti, monikielisesti - saavutettavasti.

Tiedeklubi 4/2020

Tunnin mittaiset Tiedeklubit tarjoavat mielenkiintoista tiedeohjelmaa työpäivän päätteeksi.

Myönnetyt apurahat

Tälle sivulle on koottu tiedot myönnetyistä tiedonjulkistamisen apurahoista vuodesta 2010 lähtien. Hankkeiden julkiset kuvaukset ovat hakijoiden itsensä laatimia. Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta julkaisee vain niiden hakijoiden tiedot, jotka ovat antaneet luvan niiden julkaisemiseen.

Tietosuoja

Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK) pitää rekisteriä (diaari) käsittelemistään asioista. Rekisteröinnillä seurataan asioiden käsittelyä sekä varmistetaan julkisuusperiaatteen ja oikeusturvan toteuttaminen. TJNK:n toimintaan liittyvien tietojärjestelmien käyttötarkoitus ja niihin talletettavat tiedot on koottu tietosuojaselosteisiin.

Muut apurahat ja palkinnot

Tälle sivuille on koottu linkkejä tiedonjulkistamisen kentän keskeisimmistä suomalaisista apurahoista ja palkinnoista sekä muista hyödyllisistä tahoista. Koska sivut sisältävät pääosin muuttuvaa tietoa, pyydämme sivujen lukijoita informoimaan havaitsemistaan muutoksista, virheistä tai puutteellisuuksista, ks. yhteystiedot.