Tiedejulkaiseminen päivät 2020

Tiedejulkaisemisen päivä järjestetään webinaarina 8.10.2020. Teema on Monimuotoisesti, monikielisesti - saavutettavasti.

Turun kirjamessut 2020

Turun perinteikkäät kirjamessut täyttävät 30 vuotta. Pääteemana on vuonna 2020 musiikki ja ajankohtaisteemana tiedon murros.

Myönnetyt apurahat

Tälle sivulle on koottu tiedot myönnetyistä tiedonjulkistamisen apurahoista vuodesta 2010 lähtien. Hankkeiden julkiset kuvaukset ovat hakijoiden itsensä laatimia. Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta julkaisee vain niiden hakijoiden tiedot, jotka ovat antaneet luvan niiden julkaisemiseen.

Tietosuojaselosteet

Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK) pitää rekisteriä (diaari) käsittelemistään asioista. Rekisteröinnillä seurataan asioiden käsittelyä sekä varmistetaan julkisuusperiaatteen ja oikeusturvan toteuttaminen. TJNK:n toimintaan liittyvien tietojärjestelmien käyttötarkoitus ja niihin talletettavat tiedot on koottu tietosuojaselosteisiin.

Muut apurahat ja palkinnot

Tälle sivuille on koottu linkkejä tiedonjulkistamisen kentän keskeisimmistä suomalaisista apurahoista ja palkinnoista sekä muista hyödyllisistä tahoista. Koska sivut sisältävät pääosin muuttuvaa tietoa, pyydämme sivujen lukijoita informoimaan havaitsemistaan muutoksista, virheistä tai puutteellisuuksista, ks. yhteystiedot.

Ohjeet apurahan hakemiseen

Milloin ja miten apurahaa voi hakea?

Hakuaika vuosittain toukokuussa

  • sähköinen hakupalvelu aukeaa 1.5. ja sulkeutuu toukokuun viimeisenä arkipäivänä klo 16.00
  • hakemuksen voi lähettää vain sähköisen hakujärjestelmän kautta
  • hakemusta ei voi lähettää enää hakujärjestelmän sulkeutumisen jälkeen
  • tarkemmat tiedot haettavana olevista apurahoista löytyvät hakuilmoituksesta

Hakulomakkeen täyttöohje