Ehdota tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon saajaa!

×

Virheviesti

Notice: Undefined index: img funktiossa eval() (rivi 3 tiedostossa /var/www/drupal/modules/php/php.module(80) : eval()'d code).
Anna teoksen nimi muodossa: Pääotsikko : alaotsikko
Anna nimet muodossa: Sukunimi, Etunimi - Sukunimi, Etunimi -
Kustantajan nimi
Anna julkaisuvuosi muodossa: VVVV
Anna ISBN-numero muodossa: 9781234567890 tai 978-123-456-789-0
Valitse yleisten kirjastojen luokitusjärjestelmän (YKL) mukainen luokka
Valitse, jos kyseessä on käännösteos
Valitse, jos teosta esitetään yleisten kirjastojen ostotukilistalle. Kaikki esitetyt teokset ovat mukana myös valtionpalkintokäsittelyssä (ei käännökset).
Teoksen kuvailuteksti (ns. takakansiteksti)
Vapaamuotoiset perustelut esitykselle
Ehdottajan nimi
Ehdottajan sähköpostiosoite
Palkittavaksi esitettävä henkilö(t) tai tietotuote (esim. televisio- tai radio-ohjelma, dokumenttielokuva, verkkosivusto tai muu tieteellisen, taiteellisen ja teknologisen tiedonvälityksen alalla tehty merkittävä tiedonjulkistamistyö)
Vapaamuotoiset perustelut esitykselle
Valitse, jos kyseessä on esitys elämäntyöpalkinnon saajaksi. Tiedonjulkistamisen elämäntyöpalkinto myönnetään erityisen ansioituneesta ja pitkäaikaisesta työstä.
Ehdottajan nimi
Ehdottajan sähköpostiosoite
Lisätietoja (esim. palkittavaksi esitettävän henkilön yhteystiedot)

Palkinnot myönnetään tieteellisen, taiteellisen ja teknologisen tiedonvälityksen alalla tehdystä merkittävästä tiedonjulkistamistyöstä, joka on lisännyt kansalaisten tietämystä ja antanut virikkeitä yhteiskunnalliselle keskustelulle. Palkinto myönnetään ajankohtaisesta tiedonjulkistamistyöstä, jonka tuote voi olla korkeatasoinen tietoteos tai muu tietotuote. Palkinto voidaan myöntää myös esimerkillisestä, pitkäjänteisestä ja monimuotoisesta tiedonjulkistamistyöstä.

Palkinnot myönnetään tekijälle tai työryhmälle. Erityisen ansioituneesta ja pitkäaikaisesta työstä voidaan myöntää tiedonjulkistamisen elämäntyöpalkinto. Palkintoa ei myönnetä suppeille asiantuntijapiireille tarkoitetuista tieteellisistä julkaisuista tai suppean yleisön oppimateriaalien tuottamisesta.

Ehdotuksia voivat tehdä sekä yksityiset henkilöt että yhteisöt vuosittain 1.12. mennessä.

Lisätietoja palkinnoista Valtionpalkinnot-sivulta.


Tekninen tuki: helpdesk(at)tsv.fi
Tiedustelut: info(at)tjnk.fi